Tu ce servicii folosești atunci când vrei să asculți muzică pe telefonul tău? Ai deja o aplicație instalată pentru asta sau mergi încă pe vechea rețetă, stocând totul în memoria internă? În această săptămână îți vom prezenta un serviciu menit să-ți facă viața mai ușoară, mai exact Deezer.

Am avut ocazia să testăm în ultimele zile Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori, pentru care Orange a lansat recent o ofertă extrem de atractivă.

Serviciul de muzică prin Deezer, care este inclus în abonamentele Panteră activate pe 2 ani, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile (iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS) şi pe computer, prin intermediul unui cont. Clienţii Orange au acces nelimitat la peste 20 de milioane de melodii, spre deosebire de cei care isi fac cont standard şi pot asculta doar 30 de secunde din melodie.

Dacă ai un cont Deezer Premium +, poţi organiza şi partaja pe Facebook şi Twitter melodiile favorite, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele şi albumele preferate pot fi descărcate pe telefon şi ascultate chiar şi în mod offline.

Clienţii care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc acces Deezer Premium +, timp de 6 luni. De asemenea, aceştia beneficiază şi de internet mobil şi TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Clienţii care au alte abonamente Orange pot cumpăra opţiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus), cu doi euro mai puţin decât pe site-ul Deezer. Opţiunea le oferă acces la catalogul Deezer şi pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifaţi în funcţie de traficul de date realizat. În curând opţiunea va fi disponibilă şi pentru clienţii Orange PrePay.

Mai jos îți vom prezenta câteva din experiențele pe care le-am avut noi, după o săptămână de utilizare:

Plusuri:

  • Instalarea pe smartphone a fost bine explicată în ghidul prezent pe site și s-a facut repede, fără probleme.
  • Am constatat că te poți loga folosind și contul de Facebook care preia o parte din setările contului;
  • Aplicația este disponibilă atât în varianta de mobil cât și în cea de tabletă, fiind concepută în egală măsură pentru utilizatorii iOS cât și pentru cei cu Android, ceea ce implică o gamă variată de modele pentru care aceasta este disponibilă.
  • Toate piesele pot fi descărcate la o calitate bună pentru ascultarea lor de pe telefon
  • Există o gamă variată și de hip-hop, mai ales străin.
  • Aplicația de pe site comunică cu cea de pe dispozitiv, astfel organizarea conținutului este reflectată în ambele părți.

Minusuri:

  • Unele albume nu corespund discografiei artistului, aparținând altuia; acest lucru se întâmplă în special pentru artiștii autohtoni.
  • Aplicația permite ajustări minore ale interfeței.

Per ansamblu, Deezer conferă o experiență interesantă tuturor iubitorilor de muzică și te invităm să-l testezi pe site-ul oficial – http://www.deezer.com/ro/. Testarea este disponibilă timp de două săptămâni.