Tonik & Reiki

Obiektiv Music lansează o nouă melodie produsă de Tonik Obiektiv pentru Reiki. Piesa „Inimi paralele” a fost înregistrată la Unic Studio și Radio3Net, pe un instrumental creat de Siem. De mixaj și mastering s-a ocupat Mircea Rădulescu (Sicriu Production) iar de partea grafică, ca de obicei, Nacu Alexandru.

Tonik Obiektiv apare și ca invitat pe această melodie, conferindu-i o culoare specială prin strofa sa de rap. Reiki are o experiență destul de vastă în domeniul muzical, dovadă stau colaborările sale realizate de-a lungul timpului cu artiști precum KaTaNa, DJ Undoo, In Extremis, Atom, Liry, ILLusionist și mulți alții.

Tema piesei este inspirată dintr-o poveste smulsă din realitatea cotidiană, mai exact o poveste de dragoste cu sfârșit tragic. Dragostea și moartea sunt cele două personaje principale în situația de față. Însă iubirea adevărată depășește orice granițe ale imaginaiței umane, sufletele pereche fiind conectate pentru totdeauna. Și despre asta ne vorbesc Tonik și Reiki în „Inimi paralele”.

Audiție plăcută!.