Talentata Reiki revine cu o noua piesa. Am ascultat prima oara melodia „Slow Motion” in luna mai, la concertul de lansare a materialului „Momente si Schite” semnat de trupa KaTaNa. Pe moment mi-a inspirat un vibe pozitiv si multa, multa energie. Mi-am dorit sa o reascult si, acum am ocazia sa dau repeat ori de cate ori vreau eu, caci este disponibila pe Youtube si poate fi chiar descarcata gratuit. Insa, cuvintele mele sunt de prisos cand citesc descrierea piesei.

Fiecare măr verde luceşte întâi în lumina soarelui. Îţi surâde cu suculenţa şi prospeţimea sa, încât abia dacă îţi poţi stăpâni pofta de a-l savura. O dată ce ai muşcat din el parcă eşti sătul, aşa că îl laşi de o parte, firesc şi trecător ca orice alt lucru pe care l-ai mai făcut.
Gustăm pe rând din mărul care ne place, aşa cum ne place, însă acel ceva în comun persistă: Începutul. La început pornim plini de entuziasm, curiozitate şi bucurie de a descoperi lumea, dar pe parcurs… lucrurile se schimbă.
Când anii trec ai 2 variante:
Să începi să le ţii socoteala şi să îi porţi greoi pe umeri în rutina de zi cu zi sau…
Să-ţi aperi inima de copil în speranţa că va fi bine şi să lupţi cu toate problemele pentru a nu renunţa la zâmbetul tău.
În cinstea alegerii pe care eu am făcut-o, a luat naştere această piesă.

Pe mine m-a convins. Pe instrumentalul produs de InocentReiki si-a asternut gandurile si sufletul. Dene s-a ocupat de mix si master. Asculta in continuarea articolului „Slow Motion” si decide daca te regasesti sau nu in aceasta piesa. Auditie placuta!