Releveu - Mersi si scuze (fornt) #2

 Mircea Enescu, cunoscut în scena de hip hop românesc sub numele de Releveu, a lansat astăzi materialul intitulat „Mersi și scuze”.

 Acesta conține un număr de 18 piese, o parte din ele fiind promovate de-a lungul ultimilor doi ani prin intermediul videoclipurilor despre care noi v-am scris la momentul respectiv. Le puteți viziona urmând link-ul atașat fiecăreia dintre ele în lista de piese pe care o găsiți mai jos.

 „Mersi și scuze” reprezintă o încununare a activității pe care Releveu a concentrat-o spre partea poetică a hip hop-ului românesc, astfel se explică piesele pe începutul, sfârșitul și interludiile materialului, semnate de către Dan Suhai, cel cu care Mircea Enescu formează și organizează MEDS Poetry România, pentru realizarea evenimentelor de tip Slam Poetry.

 De asemenea, pe material se găsesc colaborări cu: Andreea S., DeeDee, Jme, Mihai Moșoi, C.o.D. și producții muzicale realizate de către: Morloc-Magnum Cumshot, Karma, TheBrain, Amphepramon, Carpatin și Raule.

 Albumul se poate asculta și cumpărat de pe pagina de BandCamp a artistului și în player-ul atașat în finalul acestui articol. Cei care doresc să susțină activitatea lui Releveu vor avea ocazia să facă acest lucru și prin achiziționarea materialului în format fizic, în ziua concertului de lansare a acestuia, ce va avea loc pe data de 6 mai, în București. Despre acest eveniment vă vom aduce mai multe informații la momentul oportun.

 Audiție plăcută!

Tracklist:

01. Intro-u’ lu’ Suhai (beat nofuckinname)
02. Mersi şi scuze (cu Jme şi Andreea S., beat Morloc-Magnum Cumshot)
03. Îmi pare bine
04. Încă
05. Azi e mâine (cu Mihai Moşoi)
06. Pastel (beat Karma)
07. Intervenţia lu’ Scoabă (beat nofuckinname)
08. Ei (cu Andreea S., beat TheBrain)
09. Astenie (beat Amphepramon)
10. Muguri de planuri (cu DeeDee)
11. Marţi dimineaţă
12. Nu există
13. Vorba lu’ Suhai
14. Trebuie (beat Carpatin)
15. Toamna
16. Iasomie (cu C.o.D, beat Raule)
17. Naufragiu (chitară Mihai Moşoi)
18. Outro-u’ lu’ Scoabă (beat nofuckinname)