Daca va era dor de „Dificultati Tehnice” sau „Secretul din atom„, pe data de 20 aprilie, in Wings Club, C.T.C. va asteapta la unul dintre cele mai asteptate evenimente din acest an, deoarece piesele pe care am crescut cu totii se vor auzi din nou. Doc, Vlad Dobrescu, Deliric si DJ Paul vor fi pe scena incepand cu ora 22:00, pretul unui bilet fiind de 20 ron.

Cu ocazia acestui eveniment, am decis sa facem un remember al pieselor ce ne-au „marcat” copilaria, ce ne-au facut sa spunem „iubesc hip hop-ul”. Doctoru’ impreuna cu Deliric1, Vlad Dobrescu si DJ Paul au infiintat C.T.C. prin anul ’99, urmand sa fie puse bazele primului label hip hop din Romania si anume Facem Records. 2002 este anul in care se realizeaza albumul „Secretul din atom”, unul dintre cele mai bune materiale hip hop din acel an si pana astazi. Dar sa nu uitam de „Dificultati tehnice”, care in 2005 apare pe piata impreuna cu Roton, de pe material realizandu-se si un videoclip la piesa „Orice„, ce este in colaborare cu Nwanda si Yolo. Ar fi multe de spus despre C.T.C., dar mai bine lasam muzica sa ne spune cele mai mici detalii.

Asadar, pana pe 20 aprilie va vom prezenta cateva piese de pe „Dificultati tehnice” si „Secretul din atom„, astazi piesa fiind „Interzis nefumatorilor„.

Ce ziceti, care sa fie urmatoarea piesa?