BSS Cover A devenit o tradiție în echipa noastră să nu lăsăm luna să înceapă fără să facem o retrospectivă asupra lunii precedente. Așa că astăzi voi însuma toate lucrurile care au marcat luna mai atât în hip hop-ul românesc, cât și în cel străin. Iată că cele treizeci și unu de zile ale lunii ce tocmai s-a scurs au fost „umplute” fie cu promovări, noi piese, cât și videoclipuri, fie cu evenimente, premiere, recenzii sau interviuri.

 Pentru că nu putem trece cu vederea munca depusă de membrii echipei BlackSheepSound pentru a vă ține la curent cu „tot ce mișcă” în hip hop, voi face retrospectiva lunii mai – cea care a încheiat primăvara, dar nu și evenimentele sau știrile legate de această cultură.

 Întâi de toate, să începem cu cele mai importante știri:

 După cum ați putut vedea, luna mai a numărat multe evenimente semnificative pentru hip hop, iar lista acestora poate continua, luând în considerare totalitatea pieselor și videoclipurilor lansate de artiști.

 Pot spune că prezența celor de la Wu Tang Clan la Untold Festival și cea a lui KRS-One la Airfield Festival sunt știrile ce „încununează” lista de mai sus, dar nu pot fi trecute cu vederea nici cursurile pe care Omu Gnom și DJ Undoo sunt dispuși să le ofere tinerilor talentați, sau marele eveniment muzical „Battle On Arena”, a cărui primă ediție a avut loc anul acesta.

 În al doilea rând, BlackSheepSound a adus în prim plan petrecerile „So So Fat” găzduite de clubul bucureștean Goblin, unde am avut plăcerea să vă „trimitem”organizând concursuri.

 Un alt aspect pe care nu-l pot trece cu vederea sunt recenziile, în luna mai colegul meu Alexandru a încercat să vă descrie în cele mai mici detalii atmosfera de la theJam#3 prin intermediul recenziei făcute acestui eveniment.

 Urmează albumele „programate” pentru a fi lansate în luna mai, pe care am avut plăcerea să vi le prezentăm:

 Vă prezint și cele două interviuri lansate în exclusivitate pe BlackSheepSound, și anume:

 BlackSheepSound a „găzduit” și o premieră – cea a piesei „Dezinformați” semnată de Secțiunea Sălăjan!

 Să nu uităm nici de promovările pe care le-am făcut, reușind în acest fel să vă facem cunoștință cu tineri talentați, dornici să vă bucure timpanele.

 În final, vă mulțumim pentru că ne citiți, și sunteți alături de noi!