BSS Cover Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume. Nu are nici un sens să lungesc acest început, așa că urmează să vă prezint cele mai importante știri ale lunii precedente:

 După cum puteți vedea, avem parte de un număr mari de știri importante și de viitoare materiale care, sperăm noi, vor sta în căștile tuturor ascultătorilor de hip-hop. Oricum, pe lângă aceste lucru, luna martie a adus încă trei editoriale, legate, bineînțeles, de minunații noștri „artiști” și „susținători” ai acestei culturi:

 În finalul acestui articol îmi rămâne să vă prezint singurul interviu pe care am reușit să îl realizăm în luna martie și anume cel alături de băieții de la Ateliere de Creație:

 Acum, îmi doresc doar ca luna aprilie să fie mult mai productivă din punctul de vedere al editorialelor și interviurilor, și să aducă la fel de multe știri pozitive din hip-hop.

 Mulțumim că ne citiți!