FB_IMG_1437841613670 Am plăcerea ca de această data să scriu despre un artist de peste Prut, și anume romaNecredinciosu, care a lansat un nou material ce poartă numele de „Turnul de veghe”. Acesta conține 16 piese, pe care se regăsesc și colaborări cu artiști precum Frezzu, Moflea, SunetSacru, Bocaseca, Surioara de la Ciocana, Prajtie, Groparul Liric, Cumicu, Phunk B, J Saw și Prizonieru’ Liber. Așadar, vă puteți bucura de o varietate mare de emcees în cadrul acestui album.

 Cât despre partea de producție audio, pe „Turnul de veghe” îl putem găsi pe Cap, care s-a ocupat de întreaga producție a acestuia, fiind ajutat și de către Gogan, în cadrul piesei cu numărul nouă.

 Ei bine, albumul a fost lansat pe YouTube, motiv pentru care este asaltat în mod prostesc de zeci de dezaprecieri, ceea ce mă face să cred că anumite persoane vor să facă un rău, asta fiindcă albumul este unul foarte bun, din toate punctele de vedere.

 Trecând peste acest detaliu, romaN a anunțat faptul că undeva în toamna acestui an va lansa și varianta fizică a acestui material, a cărei copertă a fost realizată de către Mihai Bivol.

 Până la viitoare detalii, vă doresc audiție plăcută!

UPDATE: Se pare că romaN a urcat „Turnul de veghe” și pe SoundCloud! De asemenea, artistul a oferit materialul și spre a fi descărcat din următoarele locuri: Sendspace, Yadi, Cloud.mail și 4shared.