RomaNecredinciosu'

 Marele său scop nu-i deloc primul loc – asta ne spune RomaNecredinciosu’ în promo-ul lansat chiar acum câteva minute, care anunță apariția unor noi albume semnate de către el.

 Se pare că în Republica Moldova fenomenul rap ia amploare pe zi ce trece, iar unul dintre reprezentanții acestui gen, și anume RomaNecredinciosu’ urmează să lanseze nu unul, ci două materiale chiar în această vară.

 În luna martie a acestui an ne-a oferit piesa „Probă de microfon”, care este o colaborare a acestuia cu Power pe Vinil și Citizen X. Aceasta beneficiază și de un videoclip și face parte din tracklist-ul unuia dintre albumele care vor fi lansate curând – numele acestuia fiind „Samizdat”.

 Cel de-al doilea album este intitulat „Turnul de Veghe”, din care acesta ne-a oferit un scurt promo, filmat de către Sandu Tarlev.

 Până la lansarea celor două albume, RomaNecredinciosu’ va susține două concerte, unul în Iași iar celălalt în Chișinău.

 Pe 23 mai acesta va face un masacru alături de Groparul Liric, Tesla Cilum, LuP, Etalosed, Citizen X, CAP și alți MCs de pe cele șapte coline în Teatru Fix din Iași.  Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici. Vă așteptăm în număr cât mai mare la concert!

 Audiție și vizionare plăcută!