krack noua colectie

Noua colectie Krack a fost lansata pe siteul oficial al brandului: www.krack.ro. Pe langa produsele individuale, aceasta include si colaborari cu doua entitati definitorii ale culturii urbane autohtone: DJ Undoo si Eroilor Mafia!

Noua colectie Krack graviteaza in jurul cuvantului ”respect” si a semnificatiei acestuia. Prin intermediul mesajelor regasite pe produse si prin colaborarile initiate cu DJ Undoo si crew-ul Eroilor Mafia, Krack isi arata aprecierea si admiratia fata de cei care isi duc pasiunea la nivel de arta. Intreaga colectie a fost conceputa de Koma, creative director & owner Koma Studio si este disponibila, ca de fiecare data, in shopul online, in editii limitate.

Dj Undoo este unul dintre cei mai apreciati DJ autohtoni, avand in spate o cariera solida si foarte multa experienta. Este primul DJ care a reprezentat Romania in finala mondiala a campionatului Red Bull Thre3Style ce a reunit cativa dintre cei mai buni DJ din intreaga lume. Cu precizie de metronom, a taiat si scratchuit de-a lungul anilor pe o multime de scene, alaturi de artisti precum: DJ Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher si multi altii. De notat este si implicarea sa intr-o serie de proiecte locale precum: Turntable Science, Dagga sau Shy Beatz. Si pentru ca este genul de om care impartaseste cu ceilalti cunostintele pe care le detine, incepand cu anul 2013 a initiat – alaturi de Artskul – scoala de mixing si turntablism unde preda si in prezent. Modelul „Respect the Arhitect” puncteaza perfect admiratia brandului Krack pentru DJ, turnablism si munca depusa de acestia.

Krack x Eroilor Mafia este o colaborare naturala intre doua echipe care si-au propus sa promoveze sportul, buna dispozitie, spiritul de competitie, fairplayul si, nu in ultimul rand, sa ofere o alternativa de lifestyle urban. Skaterii Eroilor Mafia au fost sursa de inspiratie pentru cele doua modele: „OG” si „Wolf”, lupul fiind simbolul adoptat al brandului datorita conotatiei istorice: strada Dristorului, cartierul de provenienta Krack, se numea in trecut Gura Lupului.

Modelul “Respect over Riches” subliniaza valoarea cea mai de pret dintr-o societate, aceasta neputand fi vreodata uitata sau cumparata. Brandul isi respecta principiile si trage un semnal de alarma fata de goana dupa bani cu orice pret.

“Sticks and Stones” a pornit de la o reinterpretare a sintagmei ”Sticks and stones may break my bones, but words will never do”. Din pacate traim intr-o societate in care statul da efectiv cu pietre, un stat devenit de cele mai multe ori politienesc. Mesajul de pe tricou este un omagiu adus celor care nu se tem sa isi apere atat propriile libertati cat si pe cele ale persoanelor din jur.

Krack este un streetbrand romanesc care isi doreste sa aduca in prim plan calitatea la fiecare nivel al creatiei: design, mesaj si, nu in ultimul rand, materiale folosite. Proiectul isi propune sa ofere o alternativa solida la nisa deja existenta de streetwear, dorind totodata sa aduca o plusvaloare culturii urbane locale.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna libertate, creativitate, atitudine.