Pentru ca v-am tinut la curent cu toate evenimentele marca Junky SIZE dar si cu cele mai noi stiri despre Krem, astazi va anuntam ca Razvan Krem Alexe este primul membru Junky SIZE Agency. Asadar, incepand de acum, partenerii nostri de la Junky SIZE se vor ocupa de concertele artistului. Aveti jos mai multe detalii. Ce credeti despre aceasta „asociere”? Ce alti membrii ati dori sa aibe acest proiect?

Spuneam cu ceva timp in urma ca pe 30 Mai vom inaugura cel mai nou proiect al grupului Junky SIZE. Este vorba de Junky SIZE Agency, un proiect dezvoltat ca o agentie de booking, proiect menit sa extinda concertele Junky SIZE si in afara Bucurestiului.

Incepem prin realizarea concertelor finalistului Romanii Au Talent de anul acesta, Razvan Krem Alexe, el este primul membru ce se alatura Junky SIZE Agency, membru de care suntem extrem de mandri.

Pentru ca publicul il reprezentati voi, asteptam propuneri din partea voastra unde vreti sa venim si promitem ca vom face tot posibilul sa onoram toate invitatiile.