10928783_10153060157784451_2041885244_n

Sabotage continua si anul acesta misiunea inceputa in 2014, Sabotage Hip Hop Edition fiind primul eveniment confirmat pe agenda noului an. Prezentata de Ciuc Premium, seara va avea drept cap de afis doua legende vii ale hip hop-ului international: Expansion Team Soundsystem, respectiv DJ Babu si Rakaa Iriscience, ambii fiind membrii trupei americane Dilated Peoples. Line-up-ul este completat de alte trei nume autohtone: DJ Dox, Omu Gnom si Sunet Fin.

DJ Babu este cunoscut pentru implicarea in proiectele World Famous Beat Junkies si Dilated Peoples, iar Rakaa pentru Dilated Peoples, Rock Steady Crew si Zulu Nation. Inspirat din cultura hip hop-ului clasic, duo-ul s-a format in vara anului 2004 si si-a propus de la bun inceput sa sparga barierele rigide impuse adesea de industria muzicala. Singurul lor scop este acela de a vedea cat mai multi oameni din jurul lumii simtindu-se bine la partyurile lor. Daca la inceput in proiect era implicat doar DJ Babu, includerea lui Rakaa drept maestru de ceremonii a venit foarte firesc, acesta mentinand si accentuand seturile prin intermediul rimelor. Combinand elementele cheie de DJ party, turntablism, lirism si club hosting cei doi artisti au creat o experienta unica in materie de hip hop. “Expansion Team Soundsystem este un proiect ce s-a dezvoltat natural, cu Rakaa la microfon si cu mine la platane, simtindu-ne bine. Incercam sa fim cat mai spontani si sa ne conectam cu multimea prezenta la showurile noastre”, a declarant DJ Babu.

Iarna aceasta, DJ Babu si Rakaa Iriscience ajung pentru prima data in Romania cu proiectul Expansion Team Soundsystem, concertul fiind programat pe 21 februarie, in Colectiv. DJ Dox,  Omu Gnom si Sunet Fin sunt numele autohtone ce se vor alatura celor doi rapperi de origine americana in cadrul Sabotage Summer Hip Hop Edition, ce isi va deschide usile incepand cu ora 21:00.

Biletele pentru acest show costa 35 lei in pre-sale si pot fi cumparate online, de pe www.MyTicket.ro dar si din reteaua Diverta,  de la H20 Shop (Str. Lipscani Nr.54), Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12), Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1) si din magazinul VGeneration (Str. Traian nr.248, intersectie cu Calea Mosilor). De asemenea, biletele vor putea fi cumparate si in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii, la pretul de 45 de lei.

SABOTAGE este o platforma de evenimente dedicata muzicii alternative. Primul Summer Dayva aduce cu sine un line-up mai numeros, pastrand insa esenta Sabotage: muzica si versuri cu mesaj si, nu in ultimul rand, atitudine! Caci SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.