Samurai

După cum a promis, artistul constănțean cunoscut sub numele de Samurai, continuă să urce pe canalul său oficial de Youtube câte o piesă extrasă de pe viitorul său material numit „Terapia„. În această seară ascultăm piesa cu numărul 4 în tracklist-ul albumului. Aceasta se intitulează „Deasupra îngerii plâng” și este o colaborare cu Junk, unul dintre colegii de label al lui Samurai.

Instrumentalul este produs de către Spectru, de mix/master fiind responsabil Karie. Melodia este înregistrată la Unic Studio. Samurai transmite următorul lucru prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook:

Track-ul cu numarul 4 de pe album este ultima melodie pe care am tras-o cu Junk (daca nu ma inseala memoria). Nu e nici un secret ca unul dintre subiectele preferate de noi este tara in care ne-am nascut. Diferenta este ca de data aceasta am abordat ceva mai politic subiectul. Mi-as fi dorit sa am mai mult din vocea lu fratimiu’ pe album, am tot tras de el sa scrie ceva, dar avea altele pe cap… Oricum ar fi, sunt foarte incantat de piesa asta, este una dintre preferatele mele!

Audiție plăcută!