Samurai si gAZAh

 După cum bine știți, luna ce stă gata să înceapă va aduce cu sine lansarea unui nou material din partea lui Samurai, care, de altfel, este și primul material discografic pe care artistul îl realizează alături de colegul său de la Paranoia 13, gAZAh.

 Iată care sunt spusele lui Samurai legate de acesta:

„CEDEVIN reprezintă metamorfoza poeziei mele. Vorbesc despre evoluție cu bune și rele, cu pași înainte și pași înapoi. Stări de euforie, dar și de agonie, progres, proces, vicii, ambiție și îndoială. Descrie lupta dusă cu noi în drumul până la esență.”

 Până la apariția materialului, au fost făcute publice coperta și tracklist-ul său, cel din urmă cuprinzând un număr de 10 piese produse de către gAZAh și înregistrate în studioul Unic Production. Numele acestora pot fi văzute în imaginea afișată mai sus, care ilustrează coperta materialului, de realizarea căreia s-a ocupat Paul Vîrlan.

 Pe lângă concertul de lansare pe care cei doi artiști îl vor susține în Constanța, pe 5 februarie, va exista un turneu care va cuprinde câteva dintre cele mai susținătoare orașe ale mișcării underground din România. De asemenea, EP-ul va fi disponibil în format fizic, putând fi achiziționat la concertele de lansare sau de pe magazinul online al artistului.

 Activitatea lui Samurai poate fi urmărită pe pagina sa oficială de Facebook, pe YouTube și pe Instagram.