Samurai si gAZAh Până azi-dimineață, Samurai și gAZAh au lansat, pe canalul oficial de YouTube al lui Samurai, cinci piese extrase de pe noul lor material intitulat „CEDEVIN”. Este vorba despre următoarele melodii: „Ce devin”, care beneficiză de videoclip, „Îngheț”, „Eter”, care este o colaborare cu El Nino și DJ GreWu, „Briza” și „Totul sau nimic”, realizată în colaborare cu Jianu & DJ GreWu.

 În prezent, EP-ul respectiv poate fi ascultat în mod integral pe YouTube. Cu alte cuvinte, au fost lansate și celelalte cinci piese, intitulate „Intro”, „Monstru”, „Paranoid” cu Phunk B, „Esența” și „Egoist”. Așadar, se pare că întregul material a fost înregistrat la Unic Studio, mix/master-ul tuturor pieselor fiind realizat de către gAZAh, alături de Maich.

 Achiziționarea acestui EP este disponibilă încă de pe data de patru februarie, prin intermediul magazinului online al lui Samurai.

 De asemenea, vă informez că Samurai și gAZAh urmează să susțină un concert de lansare al noului lor material, pe data de optsprezece februarie, în clubul Infinity din Galați. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție plăcută!