Samurai - Terapia

Continuăm seria veștilor bune din hip-hop-ul românesc și vă anunțăm că Samurai urmează să lanseze „Terapia” la București! Evenimentul va avea loc pe data de 8 Martie a acestui an în clubul bucureștean Colectiv. Pentru moment, nu există mai multe detalii referitoare la concert, însă rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound pentru cele mai noi informații legate de el.

De asemenea, vă reamintim că Samurai a oferit un interviu în exclusivitate site-ului nostru, referitor la întreaga sa carieră muzicală, pe care îl puteți viziona aici. Dacă doriți să achiziționați materialul, o puteți face de pe site-ul oficial al artistului, unde puteți găsi și articole vestimentare cu „Legenda Vie”.

UPDATE I: În cadrul concertului vor fi prezenți și artiști precum Spectru, El Nino, Stres, Lian, însă pe listă se regăsesc și invitați speciale, ale căror nume nu au fost încă dezvăluite. Prețul unui bilet este de 15 ron, iar intrarea se va face începând cu ora 21:00.

UPDATE II: În deschidere urmează să cânte doi dintre membrii trupei constănțene de hip-hop cunoscută sub numele de Vertigo și anume Psihotrop și Ferat!

UPDATE III: Pe scenă vor urca și Phunk B alături de J Saw!