afis sdk final

CONCURS INTERNATIONAL DE STREETDANCE SI BREAKDANCE
SDK WORLD BATTLE TOUR – ROMANIAN PRESELECTION

Sâmbătă, 18 mai 2013, Simply That Dance School va găzdui, împreună cu Dance Prestige Studio, SDK WORLD BATTLE TOUR – ROMANIAN PRESELECTION, cel mai mare şi mai semnificativ eveniment în materie de streetdance şi breakdance din România. Concursul are ca scop promovarea României și a dansului din România pe plan internațional și oferirea tuturor tinerilor talentați posibilitatea de a concura într-o competițe mondială ca urmare a câștigării unei preselecții regionale.

Concursul va avea loc la FUSION ARENA, Bucuresti, începând cu ora 12 p.m şi va cuprinde atât secțiuni individuale structurate in battle-uri: HIP HOP MALE 1 vs 1, HIP HOP FEMALE 1 vs 1, LOCKING 1 vs 1, POPPING 1 vs 1, HOUSE 1 vs 1, dar și battle-uri de trupă: BREAKDANCE 3 vs 3, CREW VS. CREW (5 vs. 5) și KIDZ CREW – SHOW OFF.

Categoria BREAKDANCE 3 VS 3 va fi jurizată de FRANKE, câștigător RED BULL BC ONE ROMANIA 2012.

CEI MAI RENUMIȚI COREGRAFI INTERNAȚIONALI (NIKI – Suedia, FLOCKEY – Germania si IRON MIKE – Franța) SUNT JURAŢII EVENIMENTULUI

Membrii juriului sunt unii dintre cei mai renumiți dansatori din Europa, având o experienţă de peste 7 ani în predare, jurizare și câștigarea celor mai renumite concursuri: precum Juste Debout, sau finala mondiala SDK din Cehia. Aceştia vor susţine și workshopuri de specializare în aer liber unde sunt aşteptaţi peste 80 de dansatori din toată ţara. De ce în aer liber? Pentru că dorim o expunere cât mai largă şi către publicul nespecializat, dorim să exemplificăm arta streetdance-ului în adevăratul ei sens.

BEBELUŞA OANA SPRIJINĂ EVENIMENTUL ȘI PREZINTĂ SDK ROMANIA PRESELECTIONS

Evenimentul va fi prezentat de Oana Ioniţă, recunoscută ca şi “Bebeluşa”. Din public vor face parte atât dansatori consacraţi ai României, cât şi artişti în vogă ce susţin această mişcare urbană. Sunt aşteptaţi peste 600 de spectatori şi peste 100 de participanţi.

Evenimentul este derulat prin efortul susținut a două din cele mai cunoscute școli de dans din România, www.simplythat.ro organizator principal şi www.danceprestige.ro partener principal dar și cu susținerea întregii comunități de streetdance din România care a votat România pe locul 1 in topul preferințelor din 2013 pentru organizarea acestui eveniment pe pagina oficială a evenimentului din Cehia. Simply That Dance School a fost timp de 5 ani promoter-ul oficial al SDK EUROPE în România şi reprezintă prima şcoală de dans care a reuşit să-şi ducă dansatorii până în finalele concursului internaţional Juste Debout. Dance Prestige Studio are o experienţă de peste 3 ani pe piaţă, iar în 2012 a devenit singurul studio de dans care a publicat prima revistă de dans şi cultură urbană din România (STREET QUALITY). De asemenea concursurile ce vizează dezvoltarea copiilor în streetdance şi breakdance le poartă numele.

CE ESTE SDK WORLD BATTLE TOUR – ROMANIAN PRESELECTION

SDK WORLD BATTLE TOUR este unul dintre cele mai prestigioase evenimente mondiale și punctul culminant al SDK EUROPE, cea mai mare tabără de street dance din Europa. Cei mai buni dansatori din lume participă la finala acestui concurs derulat în ultima zi a săptămânii SDK EUROPE.

În 2013, România devine pentru prima dată una dintre țările organizatoare de preselecții regionale SDK WORLD BATTLE TOUR, alături de alte 11 țări din lume: Spania, Marea Britanie, Germania, Franta, Letonia, Italia, Slovacia, Suedia, Rusia, Polonia, Kazachstan. Toți câștigătorii preselecțiilor regionale se vor califica pentru marea finala de la SDK EUROPE din iulie 2013 in Cehia.

PARTENERI MEDIA PRINCIPALI : MTV, PRO FM

SPONSORI: KULT SHOP, REZOLVIT, URBAN DANCE PHOTOGRAPHY

PARTENERI MEDIA: ZIARUL NATIONAL, LIBERTATEA, FOCUS MONDEN, ZIARUL RING, TILLATE.COM, URBAN.RO, CALENDAR EVENIMENTE, SUPERMUZICA.NET, TRUPEDEDANS, BLACKSHEEPSOUND, BRO NEWS, HIP HOP DIN ROMANIA, FEEDER, HIP HOP KULTURE, TEEN PRESS, RO EVENTS

PARTENERI: PRO-YOUTH, DANCE PLANET, ONE BEAT DANCE, MOTY DANCE,

Cum ajungi la FUSION ARENA:

FUSION ARENA – cea mai noua locatie de evenimente din centrul Bucurestiului: un mega skate park
indoor si locatia evenimentului SDK World Battle Tour – Romanian Preselections se afla in str. Traian
Popovici (fosta Unitatii), Nr. 79-91, Sector 3, Bucuresti (in incinta fostei Fabrici de Ace – la 300 m de Piata
Alba Iulia).

Mijloace de transport: metrou Dristor si tramvai 27, 23 inspre Mall Vitan, calea Dudesti, statia de la In
City Residence (intersectia cu Bulevardul Burebista – la biserica alba)

Detalii complete și înscriere (concurs și workshop) se găsesc pe www.simplythat.ro sau
www.danceprestige.ro