Battle On Arena

Ați auzit de Battle On Arena? Dacă nu, vă explic eu despre ce este vorba: Battle On Arena este o platformă competițională urbană, iar prima ediție urmează să aibă loc în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 9 mai a acestei luni, fiind primul eveniment battle de beatmakers din România, care se va desfășura pe lângă battle-ul dintre MC din cadrul aceluiași eveniment.

AFO transmite:

Battle On Arena este un eveniment muzical, ce reprezintă pentru tinerii talentați o rampă de lansare. Vrem să punem învaloare inventivitatea si creativitatea participanților. Mulți artiști (MC) din întreaga lume și-au început cariera în cadrul competițiilor de acest gen (Ex. Eminem, Dj Q Bert)

După cum v-am spus, evenimentul va avea loc pe data de 9 mai, în clubul Colectiv din București, prețul unui bilet fiind de 25 de lei. Bilete se pot cumpăra în avans, online de pe MyTicket.ro sau din rețeaua Diverta.

Battle On Arena se adresează celor pasionați de MC, producătorilor, DJ-ilor. Zonele vizate, în plus față de ce cele anunțate deja, sunt: breakdance sau street dance, grafitti. Concursul este adresat, însă, și celor care doar au idei (mișto) ce pot inspire o întreagă generație

De asemenea, un astfel de eveniment necesită și un juriu pe măsură, motiv pentru care Sagace, Vlad Dobrescu și Bean vor juriza competiția de beatmakers, în timp ce DOC, Dragonu’ (care va concerta în aceași seară și la Bistrița…) și Omu Gnom vor decide soarta participanților din cadrul battle mc-ului.

Anul acesta, Battle On ARENA vine si cu premii pentru locul 1: cel mai bun MC si cel mai bun BEATMAKER pleacă acasă cu câte un CEC de 1000 de Euro fiecare și cu titulatura de „Cel mai bun dintre cei mai buni”.

Tot AFO transmite:

MC-ul gazdă al primei editii este Brugner, fost membru Delikt (RANS)/BRG, o persoană cu un umor inegalabil și o istorie bine asumată in hip hop. „Brugner îi va ajuta pe cei ce s-au înscris să se “cațere” până în vârful piramidei conform regulamentului oficial”.

Totodată, pe scenă vor urca și Frații Grime alături de Chimie, pentru a încinge atmosfera în pauzele competiționale.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul evenimentului!