Atentie: Se filmeaza al doilea videoclip la un single extras de pe albumul „Mai Greu De Difuzat” semnat Shoby. In curand va fi premiera la primul videoclip de la care puteti vedea imagini la sectiunea poze.

Si din nou Shoby apare cu un nou album gangsta rap adevarat sustinut de Gazeta Sporturilor.Cu putin noroc in luna ianuarie sau februarie albumul o sa zguduie tara de cantareti falsi .

CODU PENAL REVINE : Cabron si Shoby alcatuiesc din nou Codu Penal.Noul proiect se va numi „Suparati pe Romania” si este in curs de inregistrare. Probabil albumul va iesi in cateva luni.De asemenea Cabron lucreaza si la proiectul solo pe care il promite inca din 2006.Deci timpul le va rezolva pe toate.Alte detalii pe viitor.

Pana la lansarea mult asteptata a albumului Codu Penal, „Suparati pe Romania” , Shoby lucreaza la un nou album,unul cum nu a mai existat pe piata romaneasca a hip-hop-ului.Un album extrem de agresiv , cu un sound ce va revolutiona hip-hop-ul romanesc.Productia si mixajul este realizata de Shoby , acesta fiind un album independent.