RadioONMusic iti aduce vesti noi prin site-ul turneului TU-R, care a afisat vesti noi despre concertul lui Guess Who si Spike din Bucuresti. Mai multe detalii afli chiar de la Dorian de pe TU-R.ro :

Se lucreaza de zor pentru concertul din Bucuresti. Pot doar sa va spun ca vom avea 2 mari ecrane de leduri, o scena deosebita (speram ca si decorul sa fie gata la timp) si acelasi sunet (exceptional) ca la lansarea lui Spike. Show-ul va dura mai mult de o ora si jumatate si este inceputul noii campanii (de vara) pentru Spike si Guess Who. Pentru ca ne asteptam la o mare de oameni vom avea la intrare tricouri si CD-urile celor doi la un pret special. Se lucreaza si la warm-up, astfel incat atmosfera sa fie perfecta pana la momentul intrarii pe scena a celor 2 artisti.
Suntem in discutii cu Gazeta Sporturilor pentru repunerea pe piata la nivel national a celor 2 albume chiar in ziua evenimentului de la Bucuresti.
Biletele se vor achizitiona doar de la intrarea in Jet Set Events Hall.
Guess Who si Spike vor concerta in aceasta saptamana in Constanta (vineri 9.04) – Club Wish si Cernavoda (sambata 10.04) – Club Flamingo