Pe forumul de la Hades, S.I.K a anuntat un promo realizat de Seb si I-Gura ce va fi lansat luna viitoare in Februarie.

S.I.K. e primul episod al unui proiect de productie pornit de Seb si I-gura. Pentru inceput am facut echipa cu Ibra, un MC din Ploiesti, pentru o poveste de 10 piese produse in ultimele 9-10 luni.

O parte din piesele ce apar pe S.I.K. au fost promovate ca scratch-hooks pe mixtapeurile facute de I-gura pentru Green Channel / Urban Groove, Phat Tape 3 si Turntablism 1.0.1. In rest, noutati.

La ce va puteti astepta de la SIK? In principal productia ii apartine lui Seb, omul pe care il puteti gasi si pe albumul lui Carbon Reactii Adverse, sau ca principal producator pentru cei de la 6 Grade. Sesiuni de jamming cu amicii nostri olandezi Achtern si Arnaud au fost inglobate in alte cateva piese de pe album. Strofele lui Ibra si ale celorlati invitati, MCs si Djs au trecut prin studioul lui I-gura si Achtern pentru un atent mix & master.

Asadar, jumatate de ora de beaturi grele, flow amplu, scratching, juggling, sesiuni de productie si jamming live si colaborari cu Kryp, Lecart, OKN, A.O.K., Achtern Styg, DJ Maka, DJ Undoo si DJ Twist.”