the-infamous.ro_sliderBanner(590x360) Odată cu începutul acestui an v-am prezentat un nou editorial legat de „Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte”, în contextul căruia vă povestesc despre proiectele desfășurate, sub acest concept, în decursul ultimilor doi ani. Un exemplu al acestora este „Hooligans Beat-tape”, care a ajuns, în prezent, la cel de-al treilea volum.

 Totodată, prin intermediul acestui editorial vă aduc la cunoștință faptul că „The INFAMOUS este în online”, motiv pentru care vă informez că puteți să contribuiți la realizarea acestuia în formă fizică. Înainte să faceți acest lucru, probabil că vă întrebați în ce anume constă proiectul The INFAMOUS. Vă pot spune că acesta dorește să devină punctul de manifestare a tuturor formelor de artă, din Constanța. Pe lângă articolul menționat în acest paragraf, pentru a afla mai multe detalii despre conceptul respectiv, vă invit să vizitați www.the-infamous.ro.

 The INFAMOUS este dedicat unei mari varietăți de culturi muzicale și își propune să găzduiască diferite concerte ale genurilor respective, dar și cercuri de lectură, concursuri sau chiar expoziții de artă urbană.

 Cu toate acestea, proiectul respectiv are nevoie de susținerea voastră pentru a se putea manifesta fizic. De aceea, vă invit să semnați petiția pe baza căreia vă oferiți, atât acordul, cât și susținerea, față de acest concept:

Semnează aici!

 În final, vă invit să vizitați categoria „Proiecte” sau categoria „Redacție”, pentru a afla mai multe informații legate de modul în care The INFAMOUS se manifestă.