BSS Cover  Echipa BlackSheepSound a avut întotdeauna plăcerea de a ajuta artiști aflați la început de drum, prin realizarea unor articole în cadrul cărora sunt promovate piesele sau materialele acestora, conținând astfel și anumite informații referitoare la activitatea lor artistică. Ne bucurăm datorită faptului că mesajele de promovare vin atât din partea românilor, cât și din partea persoanelor de altă naționalitate.

 De la începutul acestui an și până în prezent, în cadrul site-ului nostru se pot număra aproximativ 90 de articole de promovare. Poate părea un număr mare, însă solicitările pentru aceste articole sunt mult mai multe, motiv pentru care ne este dificil să răspundem fiecărei persoane în parte și să le oferim tuturor șansa de a beneficia de această „publicitate”. Din acest motiv, echipa noastră a decis oprirea temporară a promovărilor, pentru a pune la punct un sistem de realizare a articolelor respective, ceea ce va include cerințele stricte pentru obținerea promovării și un număr total de articole care vor putea fi publicate săptămânal/lunar în această secțiune.

 Cu alte cuvinte, până pe data de 30 septembrie vom definitiva o politică a promovărilor, motiv pentru care această secțiune va fi oprită până în momentul publicării articolului referitor la ea.

 Mulțumim pentru înțelegere!