Băieţii de la SickSound Crew ne prezintă o colaborare cu Andrea Sofronie, intitulată „Horror Story”, piesă ce este lansată după apariţia celui de-al patrulea cypher. Vocea deosebită a Andreei Sofronie dă un aer special piesei, a cărei instrumental este semnat de Havana Beats şi de a cărei mix şi master s-a ocupat Benzen.

Piesa „Horror Story” este extrasă de pe albumul „Atenţie, se închid uşile”, primul semnat de SickSound Crew. Ni se pregătesc o mulţime de suprize din partea băieţilor, dar vă las să aflaţi mai multe chiar de la ei.

Şi uite aşa SickSound-ul a ales să-şi anunţe albumul în mod oficial într-o manieră puţin neobişnuită. Spunem „neobişnuită” pentru că nu am facut-o în mod tradiţional printr-un clip ci am ales să ieşim la rampă cu un „role-play” bazat pe „story-telling”. Am iubit acest instrumental din momentul în care Havana l-a compus. Ne-a inspirat instant şi ne-a dus în această lume aparte pe care am ales să o prezentăm. Ne-am ales fiecare câte un personaj şi i-am adus maniera pe acest beat, fiind şi noi curioşi de ce anume o sa iasă. Drept urmare, dragi Sicksounderi: Horror Story trebuie ascultată cu căştile puse bine pe urechi şi cu lumina stinsa!
P.S.: În curând vine albumul „Atenţie, se închid uşile!” şi odată cu el clipuri, single-uri, tot pachetul. Noi vă urăm „Audiţie placută!” şi vă aşteptăm pe toţi cei ce doriţi să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă în ograda noastră, pe pagina oficială de Facebook a label-ului, pe paginile oficiale ale celor ce îl formează, pe Soundcloud-ul nostru, etc. Vă mulţumim frumos pentru susţinere! Să ne auzim cu bine.

Audiţie plăcută!