Siem & Tonik

Obiektiv Music România prezintă cel de-al doilea single semnat de Siem. De această dată este vorba despre o melodie specială, dedicată tuturor celor cu “Spirit de Învingător“. Piesa este o colaborare cu Tonik Obiektiv, Roxana Andronescu si Dj WicKeD. Instrumentalul a fost produs chiar de Siem. De aranjament muzical, mixaj si masterizare s-a ocupat John Diamond la Diamond Records Studio.

Asa cum spune si numele său, melodia vorbeste despre spiritual de învingător care există în fiecare dintre noi. Pentru a sublinia mai bine această idee, Siem si Tonik Obiektiv enumeră mai multi români, modele demne de urmat: Ghită Muresan, Leonard Doroftei, Gică Hagi, Alina Dumitru, Gabriela Szabo, Marius Urzică, Fracisc Vastag, Nadia Comaneci, Ion Tiriac.

Siem este beatmaker, producător muzical si, de aproape un an de zile, activează ca artist afiliat la Obiektiv Music România, label care l-a descoperit în urmă unui concurs de remix-uri organizat în 2012. În 2013, el a lansat alături de GiAnna prima sa piesă, “Ce simt pentru tine”.

Tonik Obiektiv este fondatorul labelului Obiektiv Music România (2006), realizatorul si prezentatorul emisiunii online Marpha Hip Hop. Cu o experientă de peste 15 ani, acesta a lansat, ca si artist independent 4 materiale discografice (“Caracterizare”, “Ar fi timpul”, “Unul pentru toti si toti pentru ei” si “Recviem pentru un vis”).

Roxana Andronescu este o artistă completă, cu o voce senzatională care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cântăreata a activat ca solistă în trupele Cappuccino si Spin. De-a lungul timpului ea a colaborat cu nume mari din aria hip-hop-ului autohton: B.U.G. Mafia, La Familia, Marijuana, R.A.C.L.A, 6ase:6ase, Sisu Tudor si multi altii.

Dj WicKeD este unul dintre cei mai apreciati DJ’s din aria urbană, un adevărat expert în turntablism. Acesta a activat că DJ în trupa La Familia o perioadă destul de lungă. În prezent colaborează cu Puya pe partea de concerte.

Așadar, vă dorim audiție plăcută!