Era si timpul ca in Slatina sa se afirme adeptii hip-hop-ului. De-a lungul timpului au existat diverse incercari cu privire la acest lucru, da’ parca tot nu gasisem ce trebuia. De data aceasta, unul dintre rapperii orasului a venit cu un impuls mult mai puternic. Si anume, Compilatia Alianta SIHH.

Probabil pentru multi numele acesta o sa ridice semne de intrebare si de asta ar trebui sa explicam:
Alianta – Desi compilatia este facuta pentru promovarea Hip-Hop-ului din Slatina s-a ajuns la o Alianta cu foarte multi Rapperi mai mult sau mai putini cunoscuti SIHH – Slatina Inseamna Hip-Hop.

Avand in vedere ca Hip-Hop-ul din Slatina nu era remarcat mai deloc, dintr-o dorinta foarte mare de a face ceva pentru a sustine miscarea LittleBastard a luat decizia sa faca aceasta Compilatie.

La inceput am plecat la “vanatoare” cu mainile in buzunar, doar cu cativa rapperi din Slatina care o sa fie numiti mai jos… dar usor usor au inceput sa fie tot mai multe surprize si Compilatia luand amploare ne-am gandit ca trebuie sa iasa ceva bine si nu doar de dragul de a pierde timpul.
Compilatia e sustinuta de niste oameni cu un caracter de nota 10 si speram sa fie asa pana la sfarsit.

Am sa enumar mai jos cativa din artistii sau trupele care o sa faca parte din Compilatie: M.O.S.S.A.D., Arssura, Showbizz, Cutty & G.3.N (Crew Kega), LowBap aka LittleBastard, Tzyghe, Stradal, Legea, Dj Trics, Dj Twist, eXo, Mikros Kleftis – Grecia, Taki Tsan – Grecia, Midenistis – Grecia si multi alti artisti surpriza.

Cei care au intrebari despre compilatie sau vor sa faca parte din ea pot da add la lowbap_laylow sau sa trimita un mail la : [email protected]