MUZE abordează inspirația în noul videoclip

 După debutul în formula de trupă, marcat de lansarea piesei „Cele 4”, MUZE lansează cea de-a doua piesă extrasă de pe materialul aflat în lucru. Piesa „Muze” reprezintă transpunerea muzicală a valorilor comune ale artistelor și este definitorie pentru mesajul central al trupei.

 În cadrul videoclipului, MGeeLiryEnerGIAGani și Undercover abordează simultan natura și muzica în calitate de muze, dar și timpul ce leagă aceste surse de inspirație în „culori atât de vii”.

 Înregistrările au avut loc la studiourile Ino Music și Big UP Music avându-l ca inginer de sunet pe Ciprian Blaga, responsabil și de mix / master.

 Videoclipul piesei a fost filmat de Bogdan Duna pe parcursul întregului an 2016, în toate cele patru anotimpuri, imaginile inedite surprinzând natura în toate formele sale. Cadrele de interior au fost realizate cu implicarea regizorului Dan Petcan.

 Proiectul a fost realizat cu sprijinul acordat de F64MinionetteViolette BoutiqueSipet de Sidef și Colivia.

 MUZE este singura trupă rap din România formată din cinci fete:

EnerGIA | Gani |  Liry |  MGee | Undercover

 Sound-ul trupei este influențat de stilul unic al fiecăreia și variază de la elemente old school, la trap și R&B. Viziunea MUZE se bazează pe evoluție constantă, prin mesaje pozitive și profunde.

 Vă invităm să fiți la curent cu activitatea trupei MUZE, pe FacebookYouTube și Instagram.

Mai jos găsiți și o galerie de poză de la filmările videoclipului realizată de către Bogdan Duna.

 Audiție și vizionare plăcută!