Sisu a acordat un interviu pentru Apropo.ro cu ocazia proiectului in colaborare cu Pacha Man, Cedry2k si Dragonu.

Pe data de 19 septembrie, Cedry2k, Pacha Man, Dragonu’ si Sisu, vor urca pe scena clubului „Silver Church„, din Bucuresti.
Cei patru vor sustine un recital de exceptie ce va dura 120 de minute iar evenimentul poarta numele „Haarp Cord„.
Pe langa detaliile legate de cariera lui, artistul ne-a dezvaluit parerea lui despre Inna, ce se mai aude despre problemele lui cu drogurile si ce ii face baietelul.

Apropo: Vorbeste-mi despre acest mare proiect care se intinde pe doi ani. Spuneai ca nu implica doar muzica, ci promovati idei, noi reguli de convietuire…
Sisu: Incercam sa facem un crew, ca sa zic asa, ce va promova niste idei mai sanatoase vis-a-vis de rap si, de ce nu, vis a vis de viata in general. Putina speranta, compasiune, bun simt, fara a elimina factori care ne fac sa mergem inainte: ambitie, vointa, determinare, care sunt uneori egoiste, dar avem nevoie de ele insa nu le putem lasa sa ne domine viata. La urma urmei nu banii sunt tot, exista sentimente si scopuri dincolo de bani. Daca iti urmezi inima, banii necesari vor veni, dar, bineinteles, in urma depunerii unui efort. Deci noi incerca sa dovedim ca oamenii diferti se pot uni pentrtu un scop comun. In cazul nostru scopul e o emancipare a celor ce ne asculta, vrem sa ii facem sa isi puna intrebari vis-a-vis de ce se intampla in jurul lor. Treziti-va! Dusmanul e imbracat la costume scumpe si de multe ori e mult mai ignorant decat noi, care totusi parem niste simpli soldati din strada.

Apropo: Cine a venit cu ideea?
Sisu: A fost o chestie comuna ce a rezulta din prietenia noastra si viziunile comune asupra lumii. Suntem diferiti si totusi suntem la fel.

Apropo: Ai lansat un videoclip al piesei „Rude Boy”. Stiind piesa Rihannei cu acelasi nume, ne duce cu gandul la o piesa tot mai… ritmata, optimista. Care este mesajul transmis de tine?
Sisu: E foarte optimista piesa. Ascult-o, simte-i vibe-ul! Traieste cum vrei, dar nu fi ignorant! Respecta si vei fi respectat! Se spune ca cel mai bun respect e frica, dar de fapt ala care vine din inima si neconditionat e singurul respect adevarat.

Pentru a vizualiza tot interviul vizitati www.apropo.ro