O zi destul de urata pentru toti iubitorii de hip hop romanesc, asta deoarece artistul Sisu Tudor a fost condamnat din nou, la inca 4 ani de inchisoare. Deocamdata noi nu avem foarte multe detalii despre acest caz, asta pentru ca ne intereseaza doar muzica lui Sisu, nu si viata personala care a avut multe de suferit din cauza trecutului sau. Mai jos aveti si cateva randuri scrise de cei de la Mediafax.

Tudor Sisu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru consum si detinere de droguri, pedeapsa din care va executa aproximativ un an, instanta suprema pronuntandu-se definitiv, joi, in acest dosar.

Potrivit deciziei de condamnare, cantaretul va avea de executat 32 de luni (doua treimi) datorita bunei purtari. Din cele 32 de luni i se va scadea perioada in care a stat in detentie, respectiv aproximativ un an si jumatate, a explicat, pentru Mediafax, avocatul Mihnea Stoica.

In 25 septembrie 2009, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti anunta ca a dispus inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpararea sau detinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Intr-un alt dosar, Tudor Sisu, tatal a doi copii, est acuzat alaturi de alte 15 persoane de constituire de grup infractional si trafic de droguri, el fiind condamnat in prima instanta, la Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare.

Tudor Sisu a mai fost inchis pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. Sisu fusese arestat in octombrie 2003, la cateva zile dupa ce Politia a prins doi traficanti de stupefiante din Targoviste si a facut o perchezitie in apartamentul lui. El a fost eliberat in octombrie 2005, iar in mai anul urmator a fost din nou arestat.