sisu marea evadare - silver church web size

Sișu Tudor ne încântă cu o nouă bucată de pe viitorul său material ce va fi lansat pe data de 27 aprilie, în Silver Church. Albumul se intitulează ”Marea Evadare”, iar această piesă este ce-a de a patra lansată de pe acest material.

Noul material al lui Sișu Tudor, „Mare Evadare”, conține 23 de piese și este rezultatul unei munci de 3 ani prin care se încheie trilogia „Alchimia Sufletului” , albumele ce preced finalului acestei trilogii fiind „Vacanță în Mexic” și „Temnița Luminii”. Fiecare dintre aceste albume se raportează la stările omului….spiritual, emotional și rațional.

Ca și invitați îi găsim pe album pe Stres, Cedry2k, Whats UP, Bibanu MixXL, Cumicu, HolyGuns, Secțiunea Sălăjan și alți frați pe care veți avea plăcerea de a-i descoperi. Producția albumului este asigurată de un număr mare de producători, precum: CPR Productions, Double L, Voice Cutz, Piranha, Motzu, gAZAh, Shift ș.a.

Așadar ne vedem pe 27 aprilie 2014 la 21:00 în incinta clubului bucureștean Silver Church (fost Preoteasa – Casa De Cultură a Studenților) să punem la cale această „mare evadare”.