Screen-shot-2012-05-23-at-10.46.49-AM

Din seria ”Ce a mai făcut Snoop Dogg cât umanitatea era ocupată să asculte alți artiști”, astăzi avem: Snoop Dogg a declarat în emisiunea sa, GGN, că a fumat iarbă în toaleta Casei Albe.

Avându-l ca invitat pe Jimmy Kimmel, unul dintre cei mai tari comedianți americani, Snoop Dogg a simțit nevoia să povestească pățania sa de la Casa Albă: le-a spus oamenilor care se ocupă de securitate că aprinde bețe ca să acopere mirosul, iar aceștia i-au dat voie să aprindă un șervețel, care de fapt, era un cui.

Pe lângă toată povestea asta, în ediția asta de GGN puteți vedea segmentul de vreme ”Get it?” cu o domnișoară puțin… distrasă, dar foarte sexy.  După ce ne-am uitat la toată emisiunea, suntem siguri că Snoop i-a făcut primirea cum se cuvine și lui Jimmy care părea fooooarte bine dispus.

Vă lăsăm cu Snoop (care pentru noi rămâne Dogg, oricât de Lion s-ar da el) și cu Jimmy Kimmel. Sperăm să vă amuzați și voi cu emisiunea care ne-a făcut seara mai frumoasă! Iar dacă vă place, vă puteți abona la canalul WestFestTV, pentru a prinde săptămânal emisiunea lui Snoop!