SottoDupă ce luna trecută a lansat „Sfidarea cu Blazon pt.2” alături de către Shushi, Vivics și DJ Nasa, care este o continuare a piesei „Sfidarea cu Blazon”, lansată acum câțiva ani alături de T-One, Sotto Inteso vine cu o nouă piesă intitulată „Amurg”. Aceasta a fost lansată în premieră aici.

„Amurg” a fost înregistrată la Unic Studio, și a fost produsă de însuși Sotto, care a fost ajutat de către Doru, dar și de Maich, care s-a ocupat de producțiile adiționale. Tot Maich este cel care realizat mix-ul și master-ul piesei. De artwork s-a ocupat Waddolf Graphsickz.

Așa cum amurgul este un „rezumat” al fiecărei zile, și însumează toate lucrurile petrecute în decursul ei, și amurgul descris de către Sotto este rezumatul unei vieți a cărei povești încearcă să ne-o spună și nouă prin intermediul piesei sale.

Cuvintele pe care artistul le spune despre piesa respectivă sunt următoarele:

„Pot declara oficial, că este o piesă foarte specială legată de interiorul meu, dar în rândurile, textul piesei, vă veți regăsi multe dintre dumneavoastră în povestea mea, montată cu tot sufletul! P.S: Normal ca să nu se supere pe mine vagabonții, doar cei care puteți avea sentimente, o veți asculta.”

Audiție plăcută!