Pe site-ul www.retu-r.ro, a avut loc premiera noului videoclip semnat Spike  la piesa „Realitate„,single extras de pe albumul „Ramanem Prieteni„(lansat la sfarsitul anului trecut). 

De productie s-au ocupat cei de la Agresiv, de regie ocupandu-se chiar Spike.Filmarile au avut loc timp de 3 zile pe o caldura infernala. In prima zi s-a filmat intr-o intersectie, in a doua zi s-a filmat intr-un supermarket, iar a treia zi s-a filmat pe un acoperis din Cotroceni. In videoclip isi face simtita prezenta si deja celebrul euGEN


Acesta este primul dintr-o serie de patru videoclipuri ce vor fi lansate pe parcursul urmatoarei luni.
In perioada ce urmeaza vom avea parte de 2 videoclipuri noi-noute semnate Guess Who. Nu se stiu inca numele pieselor a caror videoclipuri vor aparea, dar se stie ca unul din cele doua este regizat de Spike si va avea premiera saptamana viitoare, iar celalalt de Andrei Staruiala.


reTU-r.ro este site-ul ultimului turneu Guess Who si Spike din acest an, care va demara la jumatatea lunii septembrie. Scopul este de a aduna intr-un mare fan-club toti admiratorii lor: cei care vor deveni membri vor avea parte de multe gratuitati, precum si de accesul la informatii in premiera privind activitatea celor doi artisti (vor fi primii care vor asculta piesele noi, vor urmari in premiera clipurile etc)