Spike

După cum bine știți, au trecut aproape șase ani de când Spike a lansat ultimul său material intitulat „Rămânem Prieteni”, album care conține și patru piese foarte cunoscute în hip hop-ul românesc, respectiv: „Banii”, „Tu”, ”Scandal” și „Realitate”. Totuși, asta nu înseamnă că restul pieselor care se regăsesc pe materialul respectiv nu se ridică la un nivel înalt, motiv pentru care, personal, consider că „Rămânem Prieteni” reprezintă unul dintre cele mai bune albume românești de hip hop.

În prezent, artistul despre care discutăm a anunțat că „Lumea lui Paul” urmează să vadă lumina zilei pe data de 29 a acestei luni, motiv pentru care a și lansat, în această seară, videoclipul piesei ce se intitulează „Încerc” – aceasta fiind extrasă de pe „Lumea lui Paul” – a cărui regie și scenariu sunt realizate de însuși Spike, de imagine fiind responsabil Tudor Panduru.

Și că tot vă vorbeam în articolele precedente despre „publicul” românesc de hip hop care continuă să critice anumiți artiști pe baza fenomenului de comercializare, piesa pe care Spike a lansat-o în această seară face referire chiar la acest lucru:

Haterii să strige „Ura!” / Unde-i atitudinea, tupeul și structura? / Tipul ăsta-i nașpa, rap-ul lui sună aiurea! / Aparent eu sunt fals, m-au prins, băga-mi-aș pula!

În final, vă doresc vizionare și audiție plăcută!