Statik Selektah

 Se pare că Statik Selektah nu-și irosește timpul, ci muncește încontinuu, fie „având grijă” de platane fiind DJ în cadrul unor mari concerte din lume, producând piese pentru alți artiști sau punându-și la punct propriile materiale.

 De această dată vine cu o veste bună pentru ce-i care-i urmăresc activitatea, pe 7 iulie va lansa un nou material intitulat „Lucky 7” al cărui nume este destul de sugestiv din moment ce reprezintă cel de-al 7-lea material solo al său.

 Acesta va fi o continuare a albumului „What Goes Around”, lansat în luna august a anului trecut, și sperăm să fie la fel de bine primit de către public precum precedentul.

 Lansarea de pe 7 iulie a materialului va avea loc prin intermediul labelului Duck Down Music, și va fi disponibil spre a fi achiziționat din aceeași zi.

 Dacă pe „What Goes Around” Statik i-a avut ca invitați pe Joey Bada$$, Freddie GibbsTalib Kweli, B-Real, Snoop Dogg și mulți alții alături de care a dus la bun sfârșit realizarea unor piese care s-au bucurat de succes, referitor la „Lucky 7” artistul a fost mai zgârcit în privința detaliilor despre colaborările care se vor regăsi pe acesta.

 Totuși, el a afișat următoarele nume pe contul său de Tweeter: Styles P, Damier Genesis și Big K.R.I.T, care ar putea să apară pe album.

 Până atunci, Statik ne oferă piesa „Unlimited Metrocard” care este o colaborare cu Your Old Droog. Piesa nu face parte din traklist-ul vreunui material și poate fi privită ca un bonus, pe lângă anunțul făcut cu privire la data lansării materialului.

 Audiție plăcută!