Street Heroes este unul dintre cele mai importante evenimente de cultura urbana din Romania, avand in cele doua zile de desfasurare corcursuri de BMX, Skateboard, B-boying, Slackline, Streetball si StreetArt cat si concerte cu cei mai prolifici rapperi din tara.

Editia din acest an, a fost organizata tot in Skate Park Tineretului, aducandu-ni pe scena pe baietii de la Okapi Sound, Grasu XXL si Maximilian in prima parte a evenimentului, apoi pe castigatorul premiului Best HIP HOP din acest an, la RMA, Guess Who alaturi de ROA, Agresiv, Les Elephants Bizzares, Blue Nipple Boy si Lazy I.

Prima parte a evenimentului a inceput in jurul orei 10 dimineata a zilei de 17.09, ora la care rampele din Parcul Tineretului au inceput sa fie neincapatoare pentru concurentii din Romania si Bulgaria, concurenti veniti chititi sa castige premiul pentru cel mai priceput skater din acest an. Concursul a inceput in jurul orei 12, concurs urmat de un altul, cel al trupelor de basket urmarite din juriu de DOC.

In jurul orei 7, a avut loc concursul de B-boying urmat de atmosfera electro mentinuta de mai frumoasa Dropdread, care a tinut sa atraga publicul spre scena in ritmuri de drum&bass si dubstep. Publicul a fost incalzit pentru ceea ce avea sa urmeze – un concert incendiar semnat Okapi Sound si CTC. Pe scena au intrat Grasu XXL alaturi de Maximilian interpretand piese ca „Da-te mai asa”, „Azi nu”, „Sophie”, „Prea mult fum”, „Oh la la” si „Victoria„. Dupa aproximativ o ora de show, pe scena au intrat DOC si Deliric1, urmati de Vlad Dobrescu la aparate, Aforic si Nwanda, alaturi de care au cantat piesa „Muzica”, dar si piese ca „Crestin”, „2020”, „Linii de tramvai” si „Cu de toate”.

A doua zi a editiei din 2011 a evenimentului Street Heroes, a fost dedicata in totalitate muzicii alternative, avandu-i in prim plan pe baietii de la ROA dar si trupe ca Les Elephants Bizzares sau Lazy I.

Am fost onorati sa ne aflam printre partenerii evenimentului, cel mai important eveniment de cultura urbana din tara. Speram la cat mai multe editii si la un mai mare public.

Mai multe poze puteti vedea pe pagina noastra de facebook, AICI!