Street Heroes

Fresh makers, hipsters, swaggers, writers, DJs, MCs, bboys, skaters, bikers, rollers, high heads, lazy bones, madams and monsieurs, enter the Arena – STREET HEROES 2013 is officially ON!

Cel mai cool festival de cultură urbană și sporturi extreme din România este la a 8-a ediție și apasă încă o dată PLAY la 24h de fun marca Street Heroes.

30 AUGUST ~ ARENELE ROMANE ~ 24H NON-STOP PARTY
Ne adunăm pe 30 august la Arenele Romane pentru a savura pe rand deliciile super cocktail-ului urban pe care vi l-am pregătit.

✦✦ Street Heroes Playlist 

Eroii de pe scenă: special international guests și cei mai fresh artiști locali sunt pregătiți pentru bașii din boxe și aplauzele voastre. Semnăm totul sub numele Street Heroes Non Stop Party și nu ne oprim decât spre dimineață. Băgăm volum la maxim: hip-hop, reggae, drum`n`bass, trap, underground folclor. Iar numele vă sunt cunoscute – vin toți la Street Heroes pe scenă!

Hucci – UK

SOOM T / Konchis / Patricia Panther (Renegade Masters Crew) – UK

Subcarpati – RO

Deliric 1 / DOC / Vlad Dobrescu ( CTC) – RO

Dragonu’ Haarp AK47 – RO

Gojira & Planet H – RO. Kazi Ploae va urca pe scena festivalului Street Heroes, ca invitat al Gojira & Planet H, la a 8a ediție Street Heroes – Lucky `13 fueled by burn. MC-ul colaborează cu cei doi producători, iar prima piesă va fi prezentată în premieră la Arenele Romane pe 30 august. Un teaser a fost postat pe canalul de YouTube Gojira&Planet H, disponibil aici.

Adam Ajkay – HUN

✦✦ Street Heroes Battleground
Concurs internațional de sporturi extreme – BIKE / SKATE / INLINE.

Cei mai buni rideri din România și invitați internaționali de seamă vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor în skatepark-ul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane.
Pentru cei mai extremi eroi avem un <total prize> de 3000 EUR cash.

✦✦ Breakdance battle

Bătălia celor mai bune crew-uri de breakdance se dă pe dance floor-ul de la Street Heroes și în această vară. Windmill, babymill, airtrack, nineteen, suicide, hallow back, back to back …. in style we trust!

✦✦ Graffiti wall
Și cum un loc de seamă în mix-ul urban îl ocupă, ca de fiecare dată, artiștii fără de care străzile ar fi monotone și triste pregătim un mega perete de graffiti pentru eroii străzilor și ai subteranului.

✦✦ We are the Street Heroes Generation!

Presented by OllieGang Shop – Premium Streetwear Brands & Culture

Styled by Knocking Haters – Counterculture Movement

[together with burn Energy Drink]
———————————————————–

PRETUL BILETELOR:
– 15 lei pentru cei ce ajung inainte de ora 14:00
– 30 lei pentru cei ce ajung inainte de ora 20:00
– 45 lei pentru cei ce ajung dupa ora 20:00
– 30 lei pentru cei care ajung dupa ora 01:00

Eveniment Facebook