Aseara, in cadrul celei de-a doua zile de desfasurare a Street Delivery, Subcarpati au oferit fanilor sai cel de-al doilea album: „Underground Folclor”. Noul material are ca scop sa scoata la lumina partea de underground a muzicii folclorice. Pe album regasim 17 track-uri, printre care si colaborari cu: Georgiana Manaila, Chimie, Afo si Roman (Unda comuna). Cum isi descriu Subcarpati albumul?

O situatie, un conflict de perceptie fata de modul in care alegem sa ne traim viata. O situatie in care omul pleaca de la oras, scarbit de rutina urbana, disperat sa scape de frustrarile ratelor, jobului, banilor. Deznodamant, unde se povesteste despre un taran ce nu mai suporta viata de la sat si pleaca spre oras, dornic sa vada cladirile inalte, metroul, mallurile si toate tentatiile capitalismului.

Vestile bune de abia acum vin. De astazi, materialul este disponibil la download, in format electronic, direct pe subcarpati.com. Daca vrei sa asculti ceva diferit, descarca materialul si patrunde in lumea Subcarpati. „Underground Folclor” poate fi descarcat si din corpul acestui articol. Auditie placuta!

Download

Tracklist:
01. Intro – Actul I
02. Underground folclor
03. Pe deal, in vai
04. Drumul spre pace (feat. Georgiana Manaila)
05. Mai departe
06. Om (feat. Chimie)
07. Balada lui Iancu
08. De cand mama m-o facut (feat. Georgiana Manaila si Afo)
09. Noroc, Doamne, am avut
10. Am flacaii mei in hora
11. Revelionul ospatarilor (feat. RomanUnda Comuna)
12. Balada romanului
13. Mara Dub (feat. Georgiana Manaila)
14. Lungul nasului
15. S-a taiat padurele
16. Ta-Ta-Ta. Caprita-Ta
17. Think tank (feat. Horatiu – vioara)
18. Outro – Actul II