Subcarpaţi, NAS, Chimie & Shadowbox @ B’EstFest Summer Camp 2013 (26)

Trupa Subcarpați a anunțat luni seara, în cadrul Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban (Radio Guerrilla/Energiea) că următorul album va fi lansat în luna iunie 2014, în cadrul Street Delivery și că urmează să se apuce și de al doilea volum – Culese din cartier.

Am făcut o listă cu trupe de rock alternativ pentru al doilea album Culese din cartier, pe care îl vrem înregistrat în studio. Una dintre trupe este Alternosfera, căreia îi facem invitația aici, în direct, la Guerrilive”, a spus Bean, aseară, în cadrul emisiunii.

Întrebat de un fan din public „dacă ai fi un instrument românesc, care ar fi acela?”, Bean a spus că și-ar dori să fie un caval.

Ne-am apucat de muzică din iubire față de muzică. Am ajuns la rădăcinile folclorului, dar am și preluat și constientizat folclorul urban”, a mai declarat Bean.

Subcarpați a invitat aseară, la Guerrilive, și pe bunul lor prieten toboșar – Vladimir Grafu.

Emisiunea Guerrilive Radio Session (Radio Guerrilla) a durat o oră și jumătate, timp în care trupa a cântat atât piese vechi cât și 5 de pe viitorul album – Piele de găină, dintre care trei în premieră.

„Folclorul urban este atunci când dai drumul la muzica Subcarpați”, a concluzionat realizatorul emisiunii Guerrilive Radio Session, Bogdan Șerban.

Guerrilive Radio Session a început în urmă cu 3 ani, în formă electrică, în studiourile Radio Guerrilla, emisiunea mutându-și stabilimentul, în această primăvară, în pub-ul Energiea, unde, timp de un sezon, fanii trupelor și ai emisiunii au putut asculta/vedea live o serie de concerte acustice.

Guerrilive Radio Session a revenit începând de ieri, la forma care a consacrat emisiunea de la Radio Guerrilla – electrică și continuă tot în Energiea și poate fi ascultată pe www.eliberadio.ro ori vizionată pe www.fb.com/radio.guerrilla, în fiecare luni, de la 6 seara.