SoundCheck Fest 021

 Sunteți pregătiți pentru o zi plină de „muzică de bântuială”? Dacă da, nu trebuie să ratați prima ediție festivalului SoundCheck Fest 021, care va avea loc pe 30 mai!

 Întâi de toate, SoundCheck Fest este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet, lucru pe care-l sugerează și numele acestuia. Dacă vă întrebați de ce „021”, pentru că acesta este prefixul Bucureștiului – oraș care va găzdui festivalul.

La Arenele Romane vor fi prezenți „culegătorii de folclor underground” din țara noastră, și anume trupa Subcarpați, Argatu’, AFO & trupa Cred Că Sunt Extraterestru, dar și trupa Fantome. Pe lângă aceștia, pe scenă vor urca Zekarjah și ZO.

 În cadrul acestui eveniment vor avea loc și câteva premiere multașteptate de ascultători, acestea constau în lansări de trupe dar și de albume.

 Cei care vor merge la festival vor avea prilejul să facă cunoștință cu trupa Fantome – un nou proiect marca „Culese din Cartier”, care vor face o călătorie prin micul Paris lansând în mod oficial și albumul cu același nume.

 O altă lansare de trupă este cea reprezentată de AFO & Cred Că Sunt Extraterestru, iar cea de-a treia premieră va fi lansarea Vol. III de sunete culese din cartier de către Argatu’.

 Biletele se pot cumpăra online de pe www.myticket.ro, și offline din rețeaua Diverta, Librăria Eminescu și Magazinul Muzica. Iar pentru a evita haosul de la intrare, organizatorii vă îndeamnă să achiziționați biletele din timp.

 Cei de la SoundCheck Fest 021 au și un concurs pentru voi, despre care puteți afla mai multe accesând link-ul acesta.
Restul detaliilor legate de eveniment le găsiți pe pagina de Facebook a acestuia, dar și aici.

 În final, nu uitați că „folcloru-i oxigen pentru un popor astmatic”!