Swift - Un pic nebun artwork

Swift, jumătatea trupei  In Extremis și parte a crew-ului SickSound, scoate la înaintare o nouă piesă. Aceasta se numește Un pic nebun” și beneficiază de un instrumental produs de Loc. La mix și master îl găsim, ca de obicei, pe Benzen. Aproape sigur ai zâmbit când ai văzut artwork-ul. Dren a preluat caracterul MC-ului de pe copertă albumului Atenție, se închid ușile!” și l-a aranjat cu atenție pe fundalul de la Looney Tunes. Legat de piesă, Swift mărturisește:

Am încercat să expun cât mai bine momentul meu de nebunie frumoasă atunci când scriu o piesă, având parte de un instrumental pe care-l simț 100%. Nu vreau să transmit niciun mesaj în mod special, fiecare înțelege ce vrea din piesă, fiecare vers e bine gândit și transmite câte ceva.

Swift a avut primul contact cu rap-ul în 2006-2007, fiind o perioadă în care participa la battle-uri organizate pe diferite forumuri. În iulie 2009, alături de Esra formează In Extremis. În această formulă au lansat, în 2010, primul lor EP, “Extreme”. Începutul lui 2011 îi găsește pe băieți alături de SickSound Crew. În 2012 iese la lumina materialul “Anger Management”, proiectul solo al lui Swift. 2013 însă, a fost anul în care îl găsim pe două materiale: “Țara Minunilor” (album In Extremis) și “Atenție, se închid ușile!” (album SickSound Crew).

Ascultătorii vor lucrurile spuse direct, brut fără metafore, că îi pierzi. D-asta pe piesa „Un Pic Nebun” am îmbinat totul. Metafore, alegoria, un stil allegro, toate puse într-un mod amuzant ca pentru tot omul. Nu cred că e o melodie care să prindă la toți dar e una care te va binedispune.

Audiție plăcută!

PS: nu ratați finalul montajului, pentru că sigur îți va smulge un zambet…sau mai multe.