Tataee va trebui sa plateasca 15.000 lei daune morale si 491 de euro daune materiale unui barbat pe care l-a accidentat cu masina.

Tataee, pe numele lui adevarat – Vlad Irimia, a fost condamnat, ieri, de magistratii Curtii de Apel Timisoara, la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata unor daune materiale si morale unui barbat pe care l-a accidentat in 2008.

Accidentul a avut loc in localitatea Vladimirescu. Cei trei membrii ai trupei B.U.G Mafia se intorceau la Bucuresti dupa un concert sustinut in cadrul festivalului Rock la Mures.

Intr-o depasire, soferul a surprins pe contrasens un mopedist care circula in aceeasi directie, dar era angajat intr-un viraj la stanga.

Reprezentantul Biroului de Presa al Curtii de Apel Timisoara, Denisa Botoca, a declarat ca la Curtea de Apel Timisoara s-a judecat recursul formulat de Vlad Irimia in cazul unui accident rutier petrecut in 2008, in urma caruia un barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale, in acest caz el fiind condamnat de Tribunalul Arad, in luna iunie 2010, la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata a 15.000 de lei daune morale si 491 de euro daune materiale.

Sentinta formulata este definitiva si irevocabila.

sursa: showbiz.ro
sursa video: videonews.ro