Okapi Sound anunţă o nouă piesă semnată de Guess Who, care va beneficia de videoclip, aceasta se va numi „Onoare” şi va fi lansată mâine, 7 decembrie. Premierea va avea loc pe toate televiziunile muzicale din România şi anume MTV, U TV, Kiss TV şi nu în ultimul rând Music Channel. Ora la care veţi putea viziona primii acest videoclip, va fi 18:00.

Okapi Sound si Music Expert lanseaza mâine seara, ora 18:00, noul videoclip Guess Who, „Onoare”. Premiera va avea loc simultan pe Music Channel, MTV, KissTV si UTV, fiind prima lansare în acest mod din România.

Filmarile s-au desfasurat în studiourile din Buftea în regia lui Iulian Moga, regizor care a mai colaborat cu Guess Who pentru videoclipurile „Oriunde te duci / Stiu deja” si „Tot mai sus”.

„Onoare” este o melodie cu un mesaj puternic, pentru al carei videoclip s-a apelat la o productie impresionanta: soldati, arme de foc etc.

În luna octombrie Guess Who a câstigat titlul de cel mai bun artist hip-hop în cadrul decernarii premiilor MMA (Media Music Awards), eveniment desfasurat la Sibiu. Acest premiu vine la numai câteva luni dupa cel obtinut la Romanian Music Awards 2012.

Videoclipul „Onoare” vine la o luna dupa piesa „Fara titlu”, lansata exclusiv pentru mediul online. Melodia este o colaborare cu Fely si a avut premiera pe pagina de Facebook Guess Who si pe contul oficial de YouTube Okapi Sound.