Smokey & Krem - Aici sau la pachet @ Sibiu (16)

Nu privi în urma ta” este cel de-al III-lea extras pe single de pe albumul “Aici sau la pachet?”, semnat Smokey & KREM. Piesa este în colaborare cu Gecko (Horia Andrei Butnaru), iar muzica poartă amprenta producătorilor DJ Undoo & SoundBoy (Libernote Production). Pentru “bucata” de dragoste de pe album, s-a mers pe un scenariu creat de KREM și ajutat de Gecko și echipa.

S-a dorit a fi un mic film, un scurt-metraj muzical, în care putem surprinde relația unui cuplu. Protagoniștii sunt Mădălina Anea și Paul Diaconescu, actori, cunoscuți publicului larg pentru lung-metrajul “Mamaia” și, totodată, pentru cea mai nouă producție românească, “Ingeri Pierduti” (Acasă TV).

Videoclipul poartă semnătura lui Sega (Sergiu Nicula) @ Frategrafia. Filmările s-au desfășurat pe o perioadă de 3 zile și au avut loc în București și Buftea.

Videoclipul va avea premiera oficială marți, 10 decembrie, ora 18:00, pe MTV, în cadrul emisiunii ”[email protected]” cu Oana Tache și George Vintilă. Tot miercuri, ora 20:30, pe Acasă TV, va fi difuzat ultimul episod al serialului “Ingeri Pierduti”, serial care-i are ca protagoniști pe Mădălina Anea și Paul Diaconescu, aceeași protagoniști ai videoclipului.

Smokey & KREM doresc să mulțumească tuturor celor implicați în acest proiect, pentru răbdare, ambiție și profesionalism!