În cursul săptămânii trecute Tranda a realizat filmările celui mai nou videoclip al său, pentru piesa „La lume din nou”.

Materialul a fost realizat de TrandaFilm, în regia lui Ionuţ  Trandafir, iar filmările s-au desfăşurat pe parcursul a două zile, în mai multe locaţii din Bucureşti. Galeria foto de making of este disponibilă pe site-ul Okapi Sound şi pe pagina oficială de Facebook  a artistului. Videoclipul urmează sa fie lansat în următoarele zile pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound.

Piesa „La lume din nou” este o colaborare cu Spike şi MefX şi promovează cel mai recent album al lui Tranda, „Evoluţia”. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie şi este disponibil în format digital pe iTunes şi în format fizic în Okapi Sound Store.

Albumul este promovat şi prin intermediul unui turneu naţional, primul concert având loc pe 22 noiembrie în Braşov. Următoarele oraşe vizitate de către artist sunt Iaşi (28 noiembrie – Dublin Pub), Timişoara (14 decembrie – Daos), Alba Iulia (15 decembrie – Habitat) şi Constanţa (21 decembrie – Goblin). Mai multe detalii despre turneu pot fi găsite pe site-ul Okapi Sound.

Mai multe poze pe contul oficial de facebook al artistului.