Tin sa va anunt ca Drei Ros, artistul roman stabilit in Statele Unite revine cu un nou videoclip care va zgudui piata muzicala romaneasca si nu numai! Este vorba despre „My Mother„, o colaborare reusita intre Glasses Malone, Nico si Drei Ros.

Dupa cum stiti Glasses Malone este unul din cei mai apreciati rapperi dupa coasta de vest a Americio. In prezent el pregateste albumul sau de debut “Beach Cruiser”, care va fi lansat pe 28 august. De-a lungul vremii acesta a colaborat cu artisti precum Lil Wayne, Rick Ross, T-Pain si Akon.

Nico este deja un nume rasunator in industria muzicala romaneasca fiind responsabila pentru hituri ca „Poate undeva..”, „Love mail” si lista nu se opreste aici. Aceasta revine dupa o absenta de 5 ani la vechiul ei stil rnb/hip hop. Veti avea parte de prima colaborare a artistei cu doi rapperi din Statele Unite.

De productie s-a ocupat Alin Radu. Regia videoclipului a fost realizata de Dreea Ros si de editat s-a ocupat SEGA. Revenind la videoclip trebuie sa stiti ca acesta este un mini-film in care sunt surprinse momente din viata artistului Drei Ros si relatia acestuia cu mama sa. Premiera intregului clip va avea loc pe blogul www.worldstarhiphop.com in data de 4 iulie.

Sursa: comunicat oficial Drei Ros