Tech N9ne

 După lansarea videoclipului piesei „Aw Yeah?(interVENTion)” extrasă de pe viitorul său album „Special Effects”, Tech N9ne anunță că același material îl va avea ca invitat pe Eminem.

 Se pare că liderul labelului Strange Music își dorește de ceva timp o colaborare cu MC-ul american care-și spune „Rap God”, dovada fiind încercarea de a-l avea ca invitat pe piesa intitulată „So Lonely” de pe albumul „All 6’s and 7’s”, lansat în 2011, însă aceasta a rămas doar o încercare iar în locul lui Eminem, pe piesa respectivă au apărut Blind Fury și Mackenzie O’Guin.

 Pe 2 aprilie Tech N9ne a făcut publică știrea că viitorul său material – „Special Effects” va conține o colaborare cu Eminem. Piesa pe care vor apărea cei doi alături de Krizz Kaliko este intitulată „Speedom (WorldWide Choppers 2) și va fi lansată pe 20 aprilie.

 Până atunci puteți audia cea mai nouă piesă de pe „Special Effects”, lansată acum câteva zile – „On The Bible (feat T.I. & Zuse), produsă de către Seven.

 Vă reamintesc că până la lansarea materialului, despre care v-am vorbit într-un articol anterior, îl puteți pre-comanda de aici.

 Audiție plăcută !