teenage_mutant_ninja_turtles_ver14

Recunoaștem, și noi am fost surprinși că un articol despre ”Teenage Mutant Ninja Turtles se potrivește perfect site-ului nostru. Dar, cu asemenea coloană sonoră și cu referiri la Wu-Tang, ne gândim să dăm o fugă la cinema!

Simpaticele țestoase ninja cu nume de artiști din perioada Renascentistă, încearcă să nu mai fie așa simpatice în cel mai recent film în care sunt personaje principale, dar sunt fane hip-hop și suntem dispuși să ne mulțumim cu asta!

Ieri a ieșit trailerul cu numărul 4 al filmului ce va avea premiera pe 22 august. Și așa le-am auzit și noi pe țestoase urlând ”You stepped into the Wu…Tang!” și le-am văzut dansând în lift pe una din piesele de pe coloana sonoară a filmului – ”Shell Shocked”, piesă ce aparține artiștilor Juicy J. & Wiz Khalifa & TY Dolla $ign.

Puteți urmări trailerul în cauză aici.

Și varianta din 1991 a filmului,  ”Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze” a inclus o piesă rap pe coloana sonoră – ”Ninja Rap” a lui Vanilla Ice, care a și jucat în film.

Vă lăsăm și noi cu lyric video-ul piesei și sperăm că ați descoperit cu plăcere pasiunea țestoaselor ninja pentru… hip-hop!