Tesla Cilum

Acest an se dovedește a fi unul dintre cei mai productivi pentru hip-hop-ul românesc, asta datorită faptului că o parte din artiștii de la noi din țară au anunțat deja venirea unor noi albume. După cum bine știți, Underman urmează să lanseze „Legenda cântărețului singuratic”, El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” iar Bocaseca ne pregătește „Instrucțiuni asupra întrebuințării măștii”. Sperăm ca tot în acest an să vedem un nou album semnat de către Phunk B sau C.T.C.  – însă până la viitoare detalii trebuie să vă aduc la cunoștință faptul că Tesla Cilum a anunțat numele viitorului său material.

Acesta se va intitula „Zona Moartă” și beneficiază deja de o primă piesă care a fost urcată în urmă cu puțin timp pe Youtube. Melodia poartă numele de „Sanatoriu” și este o colaborare cu VerigaLipsă, de producția instrumentalului fiind responsabil FLG.

Tesla Cilum a transmis în urmă cu o zi, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook:

@O sa urc in seara asta o bucata de pe viitorul material „Zona Moarta” produsa de ‪#‎FLG‬ ,dupa care o sa dau drumu la o filmare in luna aprilie + tricourile care promoveaza albumul.Va urez un Black Sunday corupt \m/

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound, căci urmează să revenim cu noi detalii, imediat cum acestea vor fi disponibile. Până atunci, vă dorim audiție plăcută!