The Doppelgangaz

Ieri, cei de la The Doppelgangaz au lansat un nou beat intitulat „Kids Having Kids”.

Pentru cei „neinițiați”, The Doppelgangaz este un grup american de hip hop din Orange County, New York care este compus din Matter Ov Fact și EP. Aceștia au lansat în total patru albume și un EP.

Trupa a fost menționată de către Raw Roots în lista „Top Underground Artists Of 2011”, iar mai apoi a colaborat cu o revistă de hip hop din Europa, adică Juice Magazine pentru a-și promova albumul „Lone Sharks”.

Capacitatea de a supraveghea fiecare aspect al procesului de creație le-a permis să prezinte proiecte coezive care le susțin viziunea, și iată că de data aceasta vin cu o nouă surpriză – instrumentalul despre care vă vorbeam mai sus.

Acesta conține toate elementele specifice sound-ului lor: sample-uri „prăfuite”, prin prăfuite mă refer la varietatea de sample-uri pe care cei doi o folosesc și o vibrație naturală în tobe, care sunt combinate cu câteva sound-uri „din afara acestei lumi”.

Vă reamintesc că cei de la The Doppelgangaz vor fi prezenți anul acesta la Airfield Festival. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Iar fie că ați muncit sau petrecut în acest week-end, cu siguranță aveți nevoie de ceva care să vă „reseteze motoarele”, iar acest instrumental este cel mai potrivit.

Așadar, vă urez audiție plăcută!